Connect with us

Nyheter

Spillerbørsen: – Tam forestilling

Published

on

Foto: Alexander Larsen

NORGE – PORTUGAL 0-2 (0-1)

Norge har som tradisjon å reise til Portgual for å spille Algarve Cup under landslagspausen i februar. 2022 er intet unntak, men årets vennskapsturnering startet på verst tenkelig vis for Norge, som tidligere har vunnet turneringen fem ganger. Mot vertsnasjon Portugal produserte de norske jentene en meget tam forestilling mot et hardarbeidene vertslag i fremgang og tapte fortjent 0-2.

Les også: Rosenborg-spilleren opplever å bli baksnakket som datteren til treneren

Les også: Ønsket ny rolle for å ta nye steg. Nå får LSK-juvelen ønsket oppfylt

Slik ser Norske Fotballkvinners spillerbørs ut etter kampen:

Aurora Mikalsen- 4
KEEPER:

En rolig 1.omg med lite å gjøre tross portugisisk overtak. Kan ikke lastes for målet. Gjør to kvalifiserte redninger i 2.omg, men havner på mellomdistanse når Portgual punkterer kampen på overtid.

Anja Sønstevold – 4
MIDTSTOPPER:

Virket ikke komfortabel i et vaklende norsk forsvar. Kommer ikke tett nok opp i dueller og blir litt forsiktig både defensivt og med ballen.

Guro Bergsvand – 4
MIDTSTOPPER:

Hele det norske forsvaret sliter med å få kontroll på Portugal. Gjør opp for seg med noen gode taklinger og blokkeringer, men blir tatt på farten og mister oversikten på 0-2-målet.

Maria Thorisdottir – 2
MIDTSTOPPER:

Har store problemer defensivt mot raske portugisiske angrepsspillere. Gir fra seg mye bakrom. Feilberegner og bommer når hun skal klarere innlegget før 0-1, og sliter stort sett gjennom hele kampen.

Emilie Haavi – 4
HØYRE MIDTBANE:

Villig med offensivt så lenge hun spiller, men mangler kvalitet på innlegg og dødballer.

Vilde Bøe Risa – 4
MIDTBANE:

Kommer til et par gode avslutninger i 1.omg, men havner litt for ofte på etterskudd i duellene. Klarer ikke å ta helt kontroll over midtbanen og er uvanlig rotete med ballen.

Ingrid Syrstad Engen – 5
MIDTBANE:

Solid kamp av Norges kaptein. Vinner en del baller på midten med taklinger. Flink til å bryte foran. For det meste rolig og sikker med ballen, og tør å spille gjennom ledd når hun får sjansen. Norges beste.

Julie Blakstad – 5
VENSTRE MIDTBANE:

Som vanlig et offensivt aktivum på venstresiden. Flink til å utfordre og kommer til noen farlige innlegg som kunne endt i større sjanser. Har også Norges største sjanse med sitt tverrliggerskudd.

Frida Maanum – 4
OFFENSIV MIDTBANE:

Blir litt usynlig og sliter med å komme skikkelig inn i kampen i 1.omg. Slurver i pasningsspillet og er litt på etterskudd. Blir mer synlig etter pause der hun går mer på løp og blir bedre med ballen.

Guro Reiten- 4
OFFENSIV MIDTBANE:

Prøver og finne de riktige rommene gjennom hele kampen, men får for sjeldent ballen og blir for lite involvert. Mangler derimot presisjon og blir tatt ut av kampen av Portugal.

Celin Bizet Ildhusøy – 3
SPISS:

Spennende valg på topp, men lider av at resten av laget sliter. Blir lite involvert og får lite service. Litt sent ute de gangene det kommer farlige innlegg. Viser glimt av kvalitet med et par fine dribblesekvenser.

Synne Skinnes Hansen- IV
INNBYTTER:

Inn for Emilie Haavi etter 61 minutter. For lite tid til å bli vurdert.

Elisabeth Terland – IV
INNBYTTER
:

Inn for Vilde Bøe Risa etter 61 minutter. For lite tid til å bli vurdert.

Amalie Eikeland – IV
INNBYTTER:

Inn for Anja Sønstevold etter 73 minutter. For lite tid til å bli vurdert.

Les også: Hegerberg i gledesrus etter comebacket – vil til EM