Connect with us

Informasjon

Norske Fotballkvinner søker bidragsytere!

Published

on

Det har nå gått noen uker siden vi i Norske Fotballkvinner startet opp, og for at vi skal fortsette å vokse ser vi etter deg som kan hjelpe oss med det arbeidet.


Siden vi startet opp vår Twitterkonto har oppmerksomheten vært over all forventning. Vi ønsker å levere det beste for å fremme våre fotballjenter i denne nye satsingen. Vi har derfor også opprettet denne nettsiden, Instagram-konto og Facebook-side for å nå ut til et størst mulig publikum.

Vi ønsker i hovedsak å dekke samtlige av våre utenlandsproffer sine kamper på Twitter. Samt oppdatere relevante nyheter som omhandler damefotballen og våre jenter. Vi ønsker å skrive de sakene – og gjøre de intervjuene på vår nettside som vi altfor sjeldent har tilgang på.

Vi har i dag 32 utenlandsproffer som befinner seg overalt rundt i Europa, fra Lyon til Lugano. Med et slikt antall kan dekningen for et par stykker tidvis være i overkant. For at vi skal klare å levere den dekningen som alle og enhver fortjener, ser vi nå etter noen som kan hjelpe oss særlig med kampoppdateringer, men det kan også bli aktuelt med andre oppgaver dersom det er interesse for det!

Krav:

Vi stiller ingen spesifikk krav til deg som eventuelt skulle vise interesse annet enn at vi forventer engasjement og et ønske om å bidra, samt at du behersker rettskriving på et ok nivå. Det er ingen krav om noe journalistikk-erfaring eller lignende, men alt av eventuell erfaring, er et pluss!

Andre oppgaver:

Vi i Norske Fotballkvinner setter også pris på all mulig hjelp vi kan få! Sitter du inne med en spesiell egenskap eller at du har noe å bidra med, så setter vi veldig pris på om du tar kontakt og forteller om dette. NB! Dette kan være alt mulig.

Med en slik dekning som vi ønsker krever det også at vi følger med jevnlig i nyhetsbildet. Dessverre er det ikke slik at vi alltid – til enhver tid – på frivillig basis, kan garantere dette. Derfor setter vi veldig pris på at du – om du har noen tips angående nyhetssaker eller lignende, sender oss en melding på Twitterkonto , Instagram-konto eller på e-post.

Ønsker du å bidra for Norske fotballkvinner?

Dersom du ønsker å bidra setter vi pris på om du sender det til vår e-post norskfotballforkvinner@gmail.com, og at du forteller kort om din kompetanse og hvem du er. Dette er en veldig fin mulighet for deg om du ønsker å gå en vei innenfor journalistikk for eksempel.

Norske Fotballkvinner


Continue Reading